click here :)

Saturday, July 17, 2010

See u again Pangkor Island.....

Sampai je jetty terus msg my mom dtg amek ktorg...
N sepanjang jln cter la psl holiday ktorg...

Sampai kt umh, terus open my lappy n tunjuk our pics kt my parents n my adik...
Mulut me nih xhenti2 bcerita satu persatu....
My mom pn sempat menyelit,
"Ni pic 18sx ade x?"
Dia tnye mcm 2 cz my youngest sista pn tgk skali...
So kang ttbe kluar pic ktorg yg terover xsesuai lah utk bebudak bwh umo..
Actually my adik ni mmg dah lali tgk ktorg bermesra2an...
Haha...Bkn over pn...Jz biase2 aje..

Tengah asyik bercerita, my mom cakap;
My mom :"Elly ni puji je dari td, slalunye ade je bnde dia nk complaint..Ni satu complaint pun xde...Kita pn jom la ke sna nnt bang...."
My dad :"Bole je tp kn puase n raye nk dkt...Kita pergi satu fmly la bln 11 or 12 ke..Time tu yana cuti sem..Ajak fauzi(anak angkt my parents) n wife die skali"

Yup..Me ni mmg a lil bit fussy...
Memandangkan my dad ni always bz ja dgn krja...
So he decided akhir thn ni...

Hehe...Baru blk cuti je me n hubby da rncg utk next holiday bln 10 ni pulak....
Insyaallah klu xde pape hlgn....
Alah...Cuti dlm Msia je pn...Kos xtinggi....

p/s : Ain...U pn leh ikut skali la if u bminat....

=)

1 comment: