click here :)

Saturday, January 29, 2011

Penangan fb~


Rasa mcm nk bt fb baru lah...
Sebab?
Ok..Firstly friendsssssss rmai sgt...
Me start facebooking ni on 2007 klu xsilap cz msa tuh me blaja kt kL n kira zaman myspace lah time tuh
Mula2 dulu frens ada 2k lebey..Time tuh main approved je
Then rsa cm semak je teros delete n tapis2 tinggal la 9**...
N sekarang ada 988...Still rasa cm ramai gylaaaaaaaaaaaaaaaa...
Itu pn byk lg fren request yg me xapprove...
Klu mutual fren yg less then 10 tu mmg me ignore ja..
Kadang2 tuh smpi my fren ckp "lps 2 bulan aku add baru kau nk approved?"
Hahahaha...Mana xnya...Nama elok2 letak nama samaran yg tah papa
Xpun pic profile letak pic org lain...Xpn pic haiwan n pemandangan!

N ada satu case ni smpi, cik husband srh me delete je memana fren yg xrapat n kenal2 gitu je..
Bkn dia jeles..Cz dia yg nk bt cm 2...So many stalkers sgt kn!
Stalkers tuh sumpah me xkesah...Tp klu bad stalker tuh yg bikin panassssssssss tuh...Jaja cita merata n carik je bnda yg nak dibahan...

Then ada lak tu smpi kuor kt paper la yg fb ni leh mbuatkan smpi kita cerai berai laki bini...
Lek arrr weh!
Yg gado laki bini tu xyh la korg post kt fb..Gila ah...
Yg bcinta xyh ckp ar...
Bila baik bersayang2 intan payung...
Bila gaduh mak aih...Maki hamun mcm xda akal!
Kelakar sgt!

My besfren suggest "Weh, bt la satu fb je kongsi laki bini"
Oh...No no no..Xberminat la pulak..X privacy..
Halooooo...Bukan sbb takot tkantoi ke hape...Mmg xsuka share..
Lagipun cik husband mmg tau smua password me ha...Nak heran apa?

Me syg fb yg ada skrg....
Sbb????
Nak main game!!!!
Klu byk fren yg kna delete cmna nk main game xda neighbour????
Hahaha

So lastly cik husband ajak bkk satu lagi fb acc utk kengkawan yg close je
Me pn agree la..Mna xnya..Bkk ja wall tgk post dari org2 yg xrapat...
Terlepas pandang post2 mmbr2 rapat...
Kadang2 tu nk post psl bnda yg personal sket pn rs cm leceh je nnt org lain baca...
Klu kengkawan tuh dh cnfm fhm perangai kita kn?

=)

0 comments:

Post a Comment