click here :)

Monday, April 25, 2011

Meet my eiyra~

Last Saturday me dengan hubby ke Penang utk meet my bestie Eiyra n her boyfie Aiman
Wah..Gyla lama xjumpa kot
Jalan2 tengok wayang..Yang penting klu dh jumpa tuh sure lah sembang smpi xhengat dunia..
Kami sibuk bergosip..Cik husband n aiman la sibuk la bcerita psl kereta xabes2..

So ari tu kami tengok movie "The Roommate"
Not so bad la..Takottttttt...
Kisah psl si Sara, student kolej dengan new roommate nya Rebecca yg lesbian..Mmg psiko gyla si Rebecca ni
Ada part yang Rebecca tarik subang kt pusat kawan Sara tuh memang me rs ngeri..
Malas nk cerita banyak..So bg me memang xrugi la tonton..
After jalan2, makan2 g karaoke lak..
Then msa nak balik pn sempat lg planning utk our holiday destination
Cik husband n Aiman gelak je..
Memang best dorg ni..Sporting...
=)

0 comments:

Post a Comment