click here :)

Friday, December 16, 2011

Its Friday Bebeh~

Now berada di Kulim Inn
Haha..Oppss..Xda kenduri apa2 pun esok...

Actually semalam amek cik husband yg baru balik dari Langkawi
And he knows yg i'm not in a gud mood
So when sampai je rumah, terus dia ajak me kuar even me tau dia memang penat
After mandi and siap2 terus gerak..
And cik husband ajak me pg shopping..This is the best therapy for woman aite???
Hehehe..Malas nak pg jejauh..Cz dah malam
Macam biasa me lebey senang utk ke Sunway Carnivall Mall ja
Lepas shopping bagai terus makan Subway and tengok movie
Movie??? Yes..Ombak Rindu
Hahahaha...Loser gila..That movie released on 1st December aite???
And 15 December baru me p tengok...
Adoi...Semua disebabkan kesibukkan terlampau...
Tapi me x mampu nk feeling lebih2 cz my ofismate, Ana dh stori pasal movie ni

Then abes movie pn dh kul 1 lebey pagi
Hmmm..Pusing2..And sampai area Kulim
Haha..Bole ja macam tu kan?
Nak balik umah memang malas la sebab cik husband nak bawak pg Gurney arini
Then terus dia ajak check in kat area Kulim ja..
Selalu kalau datang sini, check in kat Hotel Seri Malaysia ja
And me pun suggest la dekat cik husband, y not ktorg stay kt Kulim Inn ja cz dh kul 2pg, and i think the price should be cheaper..

Bilik for me ok even dh sedikit old tp mmg worth with the room rates la
Okay..Nak siap2 untuk check out and shopping again

=)

0 comments:

Post a Comment